despre noi

Despre noi

Angajații reprezintă cea mai mare investiție a companiei tale!

Iar noi te ajutăm să investești în cei mai buni oameni.

Oferim soluții de recrutare personal într-o varietate de domenii, servicii de administrare resurse umane, employer branding și consultanță HR.

Misiunea noastră este de a susține dezvoltarea profesională a oamenilor și creșterea companiilor. Iată cum o facem:

 • prin consultanța de nevoi a managementului și a culturii companiei / echipei, conturăm un avatar unic al candidatului vostru, urmând să îl căutăm și selectăm prin proceduri specifice;
 • employer branding-ul pentru noi este dezvoltarea unei relații și o investiție cu viitorii angajați care pot deveni ambasadori.
 • companii dornice să-și extindă echipele, să-și dezvolte business-ul și să-și crească profitul;
 • oameni care sunt în căutarea unui loc de muncă / doresc să își dezvolte sau să schimbe cariera;
 • tineri la început de carieră.
 • creșterea forței de muncă;
 • suport în descoperirea carierei;
 • reducerea costurilor de căutare, retenție și training de personal;
 • dezvoltarea culturii companiei prin aducerea de talente compatibile.
spirala

valorile noastre

Suntem concentrați pe creșterea companiei tale, cât și a angajaților sau a viitorilor angajați prin procesele noastre de selecție și recrutare.

FAQ

întrebări frecvente

clienți

Știm cu toți că procesul de recrutare este lung și costisitor. Atunci când se fac angajări, recrutorul trebuie să treacă printr-un proces lung de scanare a aplicațiilor, poate chiar sute pentru un singur loc de muncă.

Pre-selectarea candidaților, un volum mare de interviuri și există încă riscul de a nu obține candidatul potrivit pentru post și apoi trebuie să începeți întregul proces de recrutare din nou. 

Acum înmulțiți efortul pentru fiecare poziție pe care recrutorul trebuie să o ocupe în compania dvs.

Am plasat cu succes candidați în toate tipurile de locuri de muncă, de la lucrători necalificați la management superior.

Pe lângă scanarea aplicațiilor, pre-interviu și toate procesele implicate în recrutare, Banca de Joburi are o bază de date vastă de candidați, canale on-line și off-line la care avem acces în funcție de tipul de muncitori și volumul solicitat.

Acest lucru se întâmplă extrem de rar, dar pentru ca dvs. să vă simțiți asigurat și pentru a dovedi calitatea serviciile pe care le oferim, vă punem la dispoziție o perioadă de garanție pentru toate plasamentele realizate de agenția noastră de recrutare.

Depinde ce înțelegeți prin scump. Nu facem rabat la calitate și ne așteptăm ca și dvs. să fiți realist referitor la costurile reale din spatele procesului de recrutare. Când vă promovați oferta de muncă pe site-uri de anunțuri de angajare, plătiți. După aceea trebuie să aveți în vedere costurile administrative care vin în urma răsfoitului CV-urilor, conversații inițiale ș.a.m.d – acestea durează foarte mult, iar timpul înseamnă bani. Dacă acestor costuri li se adaugă și lipsa garanției angajării pe cont propriu, reiese în mod clar eficiența costurilor angajării unei agenții de recrutare.

Suntem punctul de legatură dintre companiile din industrii variate și talentele potrivite în cadrul serviciilor de muncă temporară și plasare de personal. În plus, suntem aici pentru a te sprijini si oferi consiliere în toate aspectele managmentului resurselor umane, oferind soluții digitale care fac procesele de resurse umane din compania ta mai eficiente.

candidați

Doar pentru poziții de senioer, unde se cere un anumit rafinament dezvoltat prin experiență.

În general, căutăm skill-uri, cunoștințe și capacitatea de a te reinventa în acord cu schimbările din piață.

 1.  În prima etapă se va vizualiza CV-ul tău, iar dacă ești potrivit pentru job-ul aplicat te vom suna, dacă nu, vei primi un email cu un răspuns constructiv.
 2. In a doua etapă, vom avea o discuție la telefon în care îți vom povesti tot procesul de recrutare.
 3. În ultimă instanță, vom discuta și despre formele de evaluare și-ți vom recomanda materiale de pe blog-ul nostru prin care să te pregătești pentru interviuri.

Da.

Considerăm că este cel mai important subiect în interviu pentru că ne dorim să simți că este un loc potrivit pentru tine și te poți integra ușor în echipă.

Da.

Din partea noastră primești un răspuns în maxim 48 ore (lucrătoare). Răspunsul din partea companiei la care urmează să te angajezi va veni în funcție de procesul întocmit cu ei. Vei fi anuțat la preinterviu de perioada de așteptare pentru fiecare etapă.

Da!
Suntem partenerii tăi în cariera ta și te ajutăm să discuți cu mai mulți manageri pentru a găsi compania și echipa compatibilă cu nevoile tale.